Framantam faina, zaharul, margarina, praful de copt, 4 galbenusuri si lingura de smantana (poate fi si mai multa daca este necesar). Impartim aluatul
Framantam faina, zaharul, margarina, praful de copt, 4 galbenusuri si lingura de smantana (poate fi si mai multa daca este necesar). Impartim aluatul in 3 parti. Inainte de coacere batem cele 4 albusuri cu zaharul pudra si ungem cele 3 foi cu amestecul obtinut. Pe fiecare foaie presaram nuca maruntita si le coacem. Le racim. Pentru crema fierbem faina cu laptele, ouale si zaharul vanilat. Frecam margarina cu zaharul pudra si amestecam cu crema racita. Umplem foile cu crema preparata. Nu decoram cu nimic. Lasam prajitura o zi la odihnit.
Alte retete prajituri recomandate
Placinta cu branza
Pateuri din foietaj
Tort de ciocolata
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii