Se bat spuma untul, zaharul si vanilia. Se adauga ouale, unul cate unul, apoi faina impreuna cu praful de copt, praful de cacao si laptele batut. Se f
Se bat spuma untul, zaharul si vanilia. Se adauga ouale, unul cate unul, apoi faina impreuna cu praful de copt, praful de cacao si laptele batut. Se framanta pana se obtine un aluat. Se asaza aluatul intr-o tava tapetata cu hartie si se coace 20 de minute la 180°. Se scoate blatul din tava, se taie pe doua nivele. Ambele parti se ung cu marmelada. Separat, se topeste zaharul si se caramelizeaza fulgii de migdale (sau de alune maruntite). Se prepara budinca de ciocolata, urmand instructiunile de pe plic. Se lasa sa se mai racoreasca, apoi se incorporeaza untul. Se ung blaturile cu aceasta crema, se suprapun, se taie in forme patrate si se orneaza cu sirop de caramel.
Alte retete de dulciuri:
Cremsnit
Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie
Placinta cu branza

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii