Deliciul verii este o prajitura gustoasa cu caise. Se cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc si se pune untul, zaharul, 2 oua si sare.
Deliciul verii este o prajitura gustoasa cu caise.
Se cerne faina pe masa de aluat.
Se face loc la mijloc si se pune untul, zaharul, 2 oua si sare.
Se intinde o foaie de marimea tavii de cuptor si se coace de jumatate.
Se pregatesc dinainte caisele, taiate in doua, necojite. Se aseaza cu partea in care a stat samburele in sus si se pune zahar pana se umple golul. Se da din nou la cuptor, pana ce s-a topit zaharul si fructele incep sa se inmoaie.
Intre timp se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si la urma albusurile spuma. Se toarna compozitia peste fructe, se coace la foc potrivit.
Se taie calda in romburi sau dreptunghiuri.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii