Desert rece cu branza si zmeura este o reteta de dulce simpla, pe care o puteti face impruna cu copiii. Acesta reteta de desert cu branza si zmeura se prepara foarte rapid, este usoara si racoroasa, potrivita pentru zilele de vara.
Se culege zmeura din gradina... si o spalam sub jet usor de apa, ca sa nu distrugem boabele de zmeura. Zdrobim biscuitii cu sucitorul sau la robot si ii amestecam cu untul topit.
Pregatim gelatina: o adaugam intr-un ibric in 5 linguri de apa, o lasam sa se umfle dupa care o incalzim usor (nu o fierbem) si amestecam pana se dizolva. Amestecam crema de branza, branzica proaspata, zaharul, zaharul vanilat si coaja de portocala. Adaugam gelatina in compozitie. Adaugam si zmeura, amestecand cu grija sa nu distrugem boabele si pastrand cateva pentru ornat.
Pregatim inelele (eu am avut 4 inele pentru patru prajiturele individuale) si punem compozitia de biscuit, presam bine. Adaugam si compozitia de branza, impartind-o egal intre cele patru inele, si ornam cu zmeura. Dam la rece. Eu eram in mare graba ca aveam de cules un pitic de la gradi, asa ca dupa 1/2 ora am scos inelele. Crema se tinea binisor. Ornam cu ciocolata.
Acest desert rapid poate fi servit si copiilor. Pofta buna!
Reteta Desert rece cu branza si zmeura a fost propusa de Bunny pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii