Se cerne faina intr-un vas, se adauga zaharul si zaharul vanilat si se amesteca. Se face o adancitura la mijloc si se pun cele doua galbenusuri. Se am
Se cerne faina intr-un vas, se adauga zaharul si zaharul vanilat si se amesteca. Se face o adancitura la mijloc si se pun cele doua galbenusuri. Se amesteca la inceput cu o furculita, apoi se adauga untul taiat cubulete si se framanta aluatul. Cand e suficient de legat se lasa o ora la frigider. Apoi se taie in jumatate si se intind doua foi. Fiecare foaie se taie in dreptunghiuri lungi de cinci centimetri si late de trei centimetri. Pe fiecare dreptunghi se aseaza cate doua visine din dulceata, si se pun intr-o tava unsa acoperita cu hartie cerata si se pun la cuptor. Cand sunt gata, se pudreaza cu zahar pudra.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu capsuni
Prajitura cu visine
Prajitura cu caise

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii