Se prepara un aluat pripit. Se fierbe apa cu uleiul, se da drumul la toata faina odata. Se amesteca bine compozitia si cand se raceste se inglobeaza
Se prepara un aluat pripit. Se fierbe apa cu uleiul, se da drumul la toata faina odata. Se amesteca bine compozitia si cand se raceste se inglobeaza ouale pe rand. Se amesteca pana se desprinde aluatul de pe vas. Se pune
aluatul in cornet, se toarna eclerurile in tava tapetata si
se coc la foc potrivit timp de 20 de minute.
Cand eclerurile sunt coapte, se taie fiecaruia un capacel si se umple cu crema de vanilie. Se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Cremsnit
Tort cu piersici
Tarta cu mere si crema de vanilie
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisPaella, reteta traditionala spaniola, a pornit din regiunea Valencia in varianta retetei originale, raspandindu-se apoi in...
Paella (reteta originala)Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii