Aluatul pentru ecler se prepara ca in reteta precedenta. Se pune cornet in tava si se coc la foc potrivit. Pentru crema, se freaca ouale cu zaharul, s
Aluatul pentru ecler se prepara ca in reteta precedenta. Se pune cornet in tava si se coc la foc potrivit.
Pentru crema, se freaca ouale cu zaharul, se adauga cacaua si o jumatate de ciocolata topita intr-un vas la bain-marie. Se toarna laptele si se pune toata compozitia Ia fiert, in baie de aburi, amestecand contauu pe foc, se adauga esenta de rom si se lasa la racit. Cand eclerele sunt gata, se taie pe jumatate si se umplu cu crema preparata. Se topeste ciocolata ramasa intr-un vas la bain-marie si cu aceasta se acopera eclerurile.
Se orneaza cu frisca.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Tarta cu fructe
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiM-am inspirat de la Ina, dar logic ca mi-a iesit cum imi iese mie, mai zbanghi, ca eu n-am mainile Inei, le am pe ale...
Somloi by InaIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii