Aluatul pentru ecler se prepara ca in reteta precedenta. Se pune cornet in tava si se coc la foc potrivit. Pentru crema, se freaca ouale cu zaharul, s
Aluatul pentru ecler se prepara ca in reteta precedenta. Se pune cornet in tava si se coc la foc potrivit.
Pentru crema, se freaca ouale cu zaharul, se adauga cacaua si o jumatate de ciocolata topita intr-un vas la bain-marie. Se toarna laptele si se pune toata compozitia Ia fiert, in baie de aburi, amestecand contauu pe foc, se adauga esenta de rom si se lasa la racit. Cand eclerele sunt gata, se taie pe jumatate si se umplu cu crema preparata. Se topeste ciocolata ramasa intr-un vas la bain-marie si cu aceasta se acopera eclerurile.
Se orneaza cu frisca.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Tarta cu fructe
Gogosi pufoase, facute cu paharul sau impletite. Iti trebuie un castron, o oala mica, un facalet si o tigaie adanca, in...
GogosiE o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)O reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaie
Comentarii