Sfaramam untura in faina, adaugam zaharul pudra, praful de copt si framantam cu 3 galbenusuri si smantana si coacem 3 foi. Umplutura: din foile coapte
Sfaramam untura in faina, adaugam zaharul pudra, praful de copt si framantam cu 3 galbenusuri si smantana si coacem 3 foi. Umplutura: din foile coapte sfaramam o foaie si o inmuiem intr-un dl de lapte cu vanilie, adaugam 2 linguri de gem de caise, 2 linguri de praf de cacao si 1 dl de rom si amestecam bine. Batem spuma 10 dkg de unt cu 10 dkg de zahar pudra si le adaugam la umplutura cu rom. Decor: fierbem la baie de abur 3 albusuri cu 25 dkg de zahar pudra pana obtinem o crema tare si o turnam pe prajitura.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii