Coacem 4 foi din aluat pe tava intoarsa (doar la prima foaie trebuie unsa tava si presarata cu faina). Crema: prajim 30 dkg de zahar si il diluam cu
Coacem 4 foi din aluat pe tava intoarsa (doar la prima foaie trebuie unsa tava si presarata cu faina). Crema: prajim 30 dkg de zahar si il diluam cu ½ dl de apa si 2 dl de lapte. Amestecam 10 dkg de faina cu 3 dl de lapte si turnam amestecul obtinut peste caramel si fierbem pana obtinem o crema groasa. Impartim crema in 4 parti. Pe ultima foaie, deasupra cremei presaram biscuiti macinati. Este o prajitura buna si aspectuoasa.
Alte retete prajituri recomandate:
Placinta cu mere
Prajitura cu caise
Tarta cu visine
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPentru ca este vara, am folosit vinete albe, care mi-e imi par mai dulci si mai frumoase, si de asemenea am gasit in piata...
Musaca in stil grecescDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii