Batem spuma 5 oua cu zaharul pudra, cand devine alba adaugam incet uleiul, faina si praful de copt, amestecand continuu. Coacem aluatul intr-o tava un
Batem spuma 5 oua cu zaharul pudra, cand devine alba adaugam incet uleiul, faina si praful de copt, amestecand continuu. Coacem aluatul intr-o tava unsa si presarata cu faina in cuptorul pre-incalzit, pana cand se desprinde de marginea tavii, apoi il rasturnam. Pregatim piscoturile maro si cu punch in acelasi mod. Pentru crema fierbem laptele cu faina sub forma de budinca, dupa racire adaugam margarina si zaharul pudra. Amestecam pana devine neteda si adaugam aroma de alune. La montare prima este foaia maro, apoi crema, foaia galbena, apoi crema si foaia de punch. Pentru glazura amestecam 4 galbenusuri cu 15 dkg de zahar pudra si o ungem pe piscot. Dizolvam 4 dkg de glazura de tort in 2 linguri de ulei si picuram peste glazura de oua.
Alte
Prajitura cu visine
Dulceata de visine
Tarta cu visine
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu ciresePrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO reteta simpla dar tare buna. Nu aveam nimic zilele trecute de rontait prin casa si m-am suparat putin si mi-am zis, dar ce...
Biscuiti cu chimen si parmezan
Comentarii