Se bat albusurile spuma tare, apoi se pun cu vasul respectiv pe foc, pe o tabla groasa si se bat in continuare, adaugind zaharul si zaharul vanilat. D
Se bat albusurile spuma tare, apoi se pun cu vasul respectiv pe foc, pe o tabla groasa si se bat in continuare, adaugind zaharul si zaharul vanilat. Din timp in timp, se ia vasul de pe foc, se continua sa se bata compozitia si se reia din nou operatia la foc mic. Se adauga nucile macinate, se aseaza compozitia (cite o lingurita) la distante egale in tava si se da la cuptor cu foc mic. Cind sint usor aurii, se desprind cu lama cutitului.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii