Din ingredientele de aluat se face o coca din care se taie forme rotunde si se coc la 200 de grade - 10 minute. Aluatul se poate prepara mai usor da
Din ingredientele de aluat se face o coca din care se taie forme rotunde si se coc la 200 de grade - 10 minute.
Aluatul se poate prepara mai usor daca se lasa 2-3 ore in frigider la rece. Apoi se intinde cu sucitoarea astfel incat intre ea si aluat sa fie o folie, iar apoi se mai pune in frigider sa se intareasca.
Crema: Galbenusurile, cacaoa, zaharul si laptele se pun la fiert pe o baie de aburi pana cand totul se ingroasa. Dupa ce masa s-a racit, se amesteca cu 150 gr. unt care a fost batut intai spuma si evantual rom, dupa gust.
Crema foarte dulce: Se procedeaza ca la prima crema.
Aluatul se umple intai cu crema si apoi se ung cu glazura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii