Din ingredientele de aluat se face o coca din care se taie forme rotunde si se coc la 200 de grade - 10 minute. Aluatul se poate prepara mai usor da
Din ingredientele de aluat se face o coca din care se taie forme rotunde si se coc la 200 de grade - 10 minute.
Aluatul se poate prepara mai usor daca se lasa 2-3 ore in frigider la rece. Apoi se intinde cu sucitoarea astfel incat intre ea si aluat sa fie o folie, iar apoi se mai pune in frigider sa se intareasca.
Crema: Galbenusurile, cacaoa, zaharul si laptele se pun la fiert pe o baie de aburi pana cand totul se ingroasa. Dupa ce masa s-a racit, se amesteca cu 150 gr. unt care a fost batut intai spuma si evantual rom, dupa gust.
Crema foarte dulce: Se procedeaza ca la prima crema.
Aluatul se umple intai cu crema si apoi se ung cu glazura.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii