Pentru ischler aveti nevoie de 300 g margarina, 200 g zahar, 500 g faina, 150 g nuca macinata, vanilie.
Pentru Ischler, se framanta un aluat potrivit din care se fac rondele care se coc in tava tapetata, apoi se umplu cate doua cu crema de ciocolata si pe deasupra se glaseaza cu ciocolata topita. Din acest aluat se pot face si cornulete care se dau si ele prin ciocolata topita. Cornuletele cu doua culori se pot face, fara umplutura, mai mari. Dupa ce le scoatem din cuptor si sunt calde, turnam peste ele un sirop de zahar, le asezam pe un platou si presaram deasupra nuca de cocos, apoi Ischlerele se pot servi.
Ischlerul se serveste glazurat dupa ce s-a racit.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcO placinta absolut delicioasa, plina de arome. Imi doream demult sa incerc sa aduc laolalta mai multe fructe confiate/uscate...
Placinta cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii