Se curata merele, se scobesc la mijloc si pe masura ce sunt curatate, se pun in apa rece cu putina zeama de lamaie, ca sa nu se inegreasca. Se taie pe
Se curata merele, se scobesc la mijloc si pe masura ce sunt curatate, se pun in apa rece cu putina zeama de lamaie, ca sa nu se inegreasca. Se taie pentru fiecare mar cate o felie de paine fara coaja. Se unge cu unt o forma de piatra cu marginile joase, se pun feliile de paine si deasupra merele bine scurse si umplute la mijloc cu zahar. Deasupra, peste fiecare, se pune o bucatica de unt. Se da la cuptor, la foc potrivit, cam 3/4 de ora. Se uda de vreo doua ori cu sirop de zahar. Cand sunt aproape gata, se toarna deasupra cateva linguri de sirop legat si se mai lasa putin la cuptor. Se servesc in forma.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii