Se spala merele, se scobesc cu o lingurita pana sunt scoase cotorul si semintele. Se amesteca bine magiunul cu nuca. Merele se umple cu compozitia
Se spala merele, se scobesc cu o lingurita pana sunt scoase cotorul si semintele. Se amesteca bine magiunul cu nuca. Merele se umple cu compozitia formata, se aseaza intr-o tava, se toarna putina apa si 2 lingurite de ulei. Se dau la cuptor, la foc potrivit, pana merele sunt moi (se verifica cu o scobitoare).
Se servesc reci, ca desert. Daca doriti se poate presara deasupra zahar vanilat.
Alte retete recomandate
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii