Aceasta reteta fara foc de tarta cu mere si fistic este delicioasa, potrivita pentru toamna. Urmareste reteta si adopta un stil de viata sanatos.
1. Amesteca impreuna faina de migdale si sarea intr-un bol de marime medie. Adauga untul de floarea soarelui si amesteca pana cand incepe sa se formeze un aluat.
2. Fa o gaura un mijloc si adauga apa calduta si drojdia deodata. Framanta bine pana cand tot amestecul e omogenizat apoi da-l la frigider pentru 2 ore. Trasnfera-l apoi pe o masa cu faina si formeaza cu ajutorul mainilor o bila, dupa care intinde-l ca sa il pui in forma de tarta sau in forme mici individuale.
3. Amesteca toate ingredientele pentru umplutura, mai putin merele si fisticul pana cand ia compozitia unui aluat. Imparte umplutura in fiecare forma de tarta. Aseaza deasupra feliile de mere si fisticul dupa bunul plac.
4. Poti sa deshidratezi tartele daca nu doresti sa le consumi imediat, sau poti sa pui o lingura de miere deasupra si sa te bucuri de gustul delicios.
Mini tartele cu mere si fistic raw se servesc cu o lingura de miere.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii