Aceasta reteta fara foc de tarta cu mere si fistic este delicioasa, potrivita pentru toamna. Urmareste reteta si adopta un stil de viata sanatos.
1. Amesteca impreuna faina de migdale si sarea intr-un bol de marime medie. Adauga untul de floarea soarelui si amesteca pana cand incepe sa se formeze un aluat.
2. Fa o gaura un mijloc si adauga apa calduta si drojdia deodata. Framanta bine pana cand tot amestecul e omogenizat apoi da-l la frigider pentru 2 ore. Trasnfera-l apoi pe o masa cu faina si formeaza cu ajutorul mainilor o bila, dupa care intinde-l ca sa il pui in forma de tarta sau in forme mici individuale.
3. Amesteca toate ingredientele pentru umplutura, mai putin merele si fisticul pana cand ia compozitia unui aluat. Imparte umplutura in fiecare forma de tarta. Aseaza deasupra feliile de mere si fisticul dupa bunul plac.
4. Poti sa deshidratezi tartele daca nu doresti sa le consumi imediat, sau poti sa pui o lingura de miere deasupra si sa te bucuri de gustul delicios.
Mini tartele cu mere si fistic raw se servesc cu o lingura de miere.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii