Aceasta reteta fara foc de tarta cu mere si fistic este delicioasa, potrivita pentru toamna. Urmareste reteta si adopta un stil de viata sanatos.
1. Amesteca impreuna faina de migdale si sarea intr-un bol de marime medie. Adauga untul de floarea soarelui si amesteca pana cand incepe sa se formeze un aluat.
2. Fa o gaura un mijloc si adauga apa calduta si drojdia deodata. Framanta bine pana cand tot amestecul e omogenizat apoi da-l la frigider pentru 2 ore. Trasnfera-l apoi pe o masa cu faina si formeaza cu ajutorul mainilor o bila, dupa care intinde-l ca sa il pui in forma de tarta sau in forme mici individuale.
3. Amesteca toate ingredientele pentru umplutura, mai putin merele si fisticul pana cand ia compozitia unui aluat. Imparte umplutura in fiecare forma de tarta. Aseaza deasupra feliile de mere si fisticul dupa bunul plac.
4. Poti sa deshidratezi tartele daca nu doresti sa le consumi imediat, sau poti sa pui o lingura de miere deasupra si sa te bucuri de gustul delicios.
Mini tartele cu mere si fistic raw se servesc cu o lingura de miere.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii