Mircico este o prajitura delicioasa si simpla cu lamaie si sirop de cacao si rom. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu 200 g zahar.
Mircico este o prajitura delicioasa si simpla cu lamaie si sirop de cacao si rom. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu 200 g zahar, care se adauga treptat. Galbenusurile se omogenizeaza adaugand ulei, zahar vanilat si razatura de lamaie. Compozitia obtinuta se adauga peste albusurile batute spuma cu zahar, se amesteca lejer, se adauga faina sub forma de ploaie si se incorporeaza usor. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie si se introduce in cuptor la temperatura moderata cca 25 minute. Se formeaza un sirop din: unt sau margarina (care se va topi pe foc), 100 g zahar, cacao, esenta de rom si 100 ml apa. Cand prajitura este inca fierbinte, se insiropeaza pe partea de jos (cea care a stat pe hartie). Cand Mircico este rece, se poate orna cu frisca sau diferite creme.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaCe mai pregatim din dovlecei? Fac destul de des dovlecei, in special acum cand este timpul lor. Fie pane, umpluti, chiftele...
Aperitiv budinca cu dovlecei si branza
Comentarii