Cuptorul se incalzeste la 180°C. Hartiile de mouffin se pun in formele speciale. Merele se spala si se curata de coaja, se taie felii. Faina se ame
Cuptorul se incalzeste la 180°C. Hartiile de mouffin se pun in formele speciale. Merele se spala si se curata de coaja, se taie felii.
Faina se amesteca cu praf de copt, bicarbonat de sodiu, scortisoara, cuisoare, nucsoara, nuci taiate si mere taiate felii.
Ouale se bat, se adauga zahar, ulei sau unt, zahar vanilat si lapte, se amesteca bine. Apoi se amestecul de faina se adauga in mai multe reprize la compozitia de oua si se amesteca prin rasturnare pana se omogenizeaza.
Pentru frecatei, se framanta faina cu scortisoara, nuci, zahar si unt pentru un aluat nisipos.
Compozitia cu oua se desarta in formele de mouffin si se presara cu frecatei. Se coace 20 – 25 de minute la 180°C.
Desertul se lasa la odihna dupa coacere apoi se serveste.
Alte dulciuri retete recomandate:
Placinta cu mere
Clatite
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii