Se fierbe zaharul cu 1/2 pahar de apa pana se face mai gros lichidul.Apoi se pune cacaoa. Se amesteca biscuitii zdrobiti bine cu restul(untul,nucile,
Se fierbe zaharul cu 1/2 pahar de apa pana se face mai gros lichidul.Apoi se pune cacaoa.
Se amesteca biscuitii zdrobiti bine cu restul(untul,nucile,rom,vanilie).In final se combina totul si daca compozitia iese prea tare se mai adauga rom( bautura).Dupa ce totul este framantat bine se ia din compozitie cate putin si se fac mingiute mici(cat o nuca mica-mica)cu mana.Se tavalesc prin zahar tos.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii