Mozartkugeln

Se fierbe zaharul cu 1/2 pahar de apa pana se face mai gros lichidul.Apoi se pune cacaoa. Se amesteca biscuitii zdrobiti bine cu restul(untul,nucile,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg biscuiti nesarati
  • 100 g unt
  • 150 g nuca macinat
  • 200 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • rom si vanilie dupa gust

Mod de preparare

Se fierbe zaharul cu 1/2 pahar de apa pana se face mai gros lichidul.Apoi se pune cacaoa.

Se amesteca biscuitii zdrobiti bine cu restul(untul,nucile,rom,vanilie).In final se combina totul si daca compozitia iese prea tare se mai adauga rom( bautura).Dupa ce totul este framantat bine se ia din compozitie cate putin si se fac mingiute mici(cat o nuca mica-mica)cu mana.Se tavalesc prin zahar tos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc