1. Se amesteca malaiul, faina, praful de copt, bicarbonatul intr-un castron. 2. In alt castron se amesteca oul, iaurtul si mierea. 3. Se amesteca co
1. Se amesteca malaiul, faina, praful de copt, bicarbonatul intr-un castron.
2. In alt castron se amesteca oul, iaurtul si mierea.
3. Se amesteca continuturile din cele doua castroane, se adauga untul, prazul, maslinele, cascavalul.
4. Compozitia se pune in forme de hirtie sau tava speciala de muffins, pina aproape de marginea formelor.
5. Se coc la 200 grade cam 25-30 minute sau mai putin, daca formele sint mai mici.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii