Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul ( nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia moale, totul e in regula). Se amesteca
Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul ( nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia moale, totul e in regula).
Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul ( praf, nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaoa.
Compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei, si tapetata cu faina.
Se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute, ca sa va dati seama daca s-a copt faceti testul cu o scobitoare in mai multe locuri.
Ce se vede deasupra este ciocolata Milka (cu lapte) topita la bain-marie, iar deasupra am pus nelipsitele mele nuci.
Pofta buna!
Reteta Negresa a fost propusa de Pocahontas pe forum culinar.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii