Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul ( nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia moale, totul e in regula). Se amesteca
Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul ( nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia moale, totul e in regula).
Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul ( praf, nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaoa.
Compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei, si tapetata cu faina.
Se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute, ca sa va dati seama daca s-a copt faceti testul cu o scobitoare in mai multe locuri.
Ce se vede deasupra este ciocolata Milka (cu lapte) topita la bain-marie, iar deasupra am pus nelipsitele mele nuci.
Pofta buna!
Reteta Negresa a fost propusa de Pocahontas pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii