Negresa

Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul ( nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia moale, totul e in regula). Se amesteca

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Negresa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1 cana zahar
  • jumate cana ulei
  • 1 cana lapte (caldut)
  • 2 cani faina (recomand in continuare faina cu punga rosie
  • de la Titan
  • reusita sigura)
  • 1 lingura bicarbonat rasa
  • 3 linguri cu gem (nu dulceata)
  • 3 linguri cacao

Mod de preparare

Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul ( nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia moale, totul e in regula).

Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul ( praf, nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaoa.

Compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei, si tapetata cu faina.

Se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute, ca sa va dati seama daca s-a copt faceti testul cu o scobitoare in mai multe locuri.

Ce se vede deasupra este ciocolata Milka (cu lapte) topita la bain-marie, iar deasupra am pus nelipsitele mele nuci.


Pofta buna!

Reteta Negresa a fost propusa de Pocahontas pe forum culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori