Retete de iarna. Pentru ca iubim ciocolata si biscuitii Oreo.
Topim ciocolata cu untul si laptele. Le lasam sa se racoreasca.
Mixam ouale spuma cu zaharul si praful de sare. Peste oua, adaugam amestecul de ciocolata. Mixam bine.
Adaugam alunele si faina amestecata cu praful de copt. Amestecam bine.
Punem compozitia intr-o tava cu hartie de copt. Peste compozitie, presaram 5-6 biscuiti oreo maruntiti si introducem tava in cuptorul incins, pentru 40-45 de minute.
Pentru crema, mixam spuma frisca lichida cu 2 linguri de zahar pudra, adaugam usor crema de branza mixata putin inainte, apoi biscuitii oreo maruntiti.
Peste prajitura rece, distribuim crema de branza cu oreo si apoi ciocolata topita cu 2-3 linguri de lapte.
Un deliciu.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii