Ouale, cacaua si zaharul se bat bine aproximativ 30 de minute, apoi se adauga faina. Se unge o tava si se tapeteaza cu faina, apoi se pune compozitia
Ouale, cacaua si zaharul se bat bine aproximativ 30 de minute, apoi se adauga faina. Se unge o tava si se tapeteaza cu faina, apoi se pune compozitia si se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a copt se rastoarna pe o planseta. Se face crema din unt, zahar si cacao, frecindu-se bine impreuna, apoi se intinde peste blatul copt si racit. Peste aceasta crema se pune spuma, care se face astfel: se bate pe aburi pina se ingroasa. Se lasa cca 10 minute sa se raceasca, apoi se intinde peste crema. Deasupra spumei se rade ciocolata.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii