Se incinge cuptorul, se taie bucatele ciocolata si se topeste in bain-marie, amestecand continuu. Se lasa deoparte. Se bate spuma untul cu zaharul, i
Se incinge cuptorul, se taie bucatele ciocolata si se topeste in bain-marie, amestecand continuu.
Se lasa deoparte.
Se bate spuma untul cu zaharul, intr-un castron, se adauga oualele si branza de vaci. Se amesteca faina cu praful de copt, un praf de sare si zaharul vanilat, apoi se adauga in amestecul de branza. Se imparte compozitia in doua, iar intr-una din parti inglobati ciocolata.
Se pune cu grasime intr-o forma de chec, se toarna ambele aluaturi si se trece cu o furculita prin ele, pentru a le amesteca usor.Se coace cca. 30 min. Se lasa prajitura sa se raceasca si apoi se taie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii