Zaharul se amesteca impreuna cu ouale, esenta de rom sau de vanilie si putina sare. Se freaca bine 10 minute, apoi se omogenizeaza cu faina, amesteca
Zaharul se amesteca impreuna cu ouale, esenta de rom sau de vanilie si putina sare. Se freaca bine 10 minute, apoi se omogenizeaza cu faina, amestecand continuu. Se pune jumatate din compozitie intr-o tava, iar cealalta jumatate se amesteca bine cu cacaua si se pune in alta tava, la copt. Pentru crema se amesteca laptele si cacaua. Se pun la fiert, la foc mic zaharul cu 100 ml apa, apoi se adauga amestecul de cacaua cu lapte. Se amesteca bine si se incorporeaza si untul. Pandispanul obtinut, se taie in trei. Se unge cu crema o felie alba, apoi una cu cacao, dupa care se imbraca in crema tot pandispanul si se pune la frigider.
Se poate servi dupa cateva ore.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Prajitura televizor Turta dulce

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii