Zaharul se amesteca impreuna cu ouale, esenta de rom sau de vanilie si putina sare. Se freaca bine 10 minute, apoi se omogenizeaza cu faina, amesteca
Zaharul se amesteca impreuna cu ouale, esenta de rom sau de vanilie si putina sare. Se freaca bine 10 minute, apoi se omogenizeaza cu faina, amestecand continuu. Se pune jumatate din compozitie intr-o tava, iar cealalta jumatate se amesteca bine cu cacaua si se pune in alta tava, la copt. Pentru crema se amesteca laptele si cacaua. Se pun la fiert, la foc mic zaharul cu 100 ml apa, apoi se adauga amestecul de cacaua cu lapte. Se amesteca bine si se incorporeaza si untul. Pandispanul obtinut, se taie in trei. Se unge cu crema o felie alba, apoi una cu cacao, dupa care se imbraca in crema tot pandispanul si se pune la frigider.
Se poate servi dupa cateva ore.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Prajitura televizor Turta dulce
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor
Comentarii