Galbenusurile se bat spuma tare cu o ceasca de apa si zahar. Se toarna apoi faina si sarea si la final, se incorporeaza albusurile batute spuma tare.
Galbenusurile se bat spuma tare cu o ceasca de apa si zahar. Se toarna apoi faina si sarea si la final, se incorporeaza albusurile batute spuma tare. Se pune compozitia intr-o tava unsa si tapetata si se introduce la cuptor, pentru 5 minute. Se scoate si se pun deasupra jumatatile de caise, care au stat in prealabil in coniac cu zahar, 30 de minute. Se introduce tava in cuptor, din nou si se continua coacerea in 30 de minute.
Pandispanul se serveste dupa ce s-a racit, presarat cu zahar farin.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Gogosi Turta dulce
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii