Pandispan cu jumatati de prune

Galbenusurile se bat spuma cu o ceasca de apa rece. Se adauga in amestc zaharul si se bate in continuare. Se toarna apoi faina in ploaie, zaharul van

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 1 ceasca de apa
  • 400 gr faina
  • 400 gr zahar tos
  • 3 linguri de zahar pudra
  • sare
  • 10 nuci tocate
  • 1 lingura de rom

Mod de preparare

Galbenusurile se bat spuma cu o ceasca de apa rece. Se adauga in amestc zaharul si se bate in continuare. Se toarna apoi faina in ploaie, zaharul vanilat, sarea si o lingura de rom. Se incorporeaza apoi albusurile batute spuma tare si se toarna aluatul intr-o tava unsa si tapetata. Se introduce tava in cuptor si se lasa la copt 5 minute, dupa care se adauga jumatatile de prune si se lasa din nou la copt.


Pandispanul se serveste pudrat cu zahar, dupa ce s-a racit.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura cu visine Turta dulce Placinta cu mere

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori