Se freaca intr-o cratita branza cu 3 galbenusuri, 3 linguri de faina, sare, si la urma se adauga cele 3 albusuri spume. Compozitia nu trebuie sa fie p
Se freaca intr-o cratita branza cu 3 galbenusuri, 3 linguri de faina, sare, si la urma se adauga cele 3 albusuri spume. Compozitia nu trebuie sa fie prea tare. Se ia cu lingura din ea, se face cu mana muiata in faina papanasi potriviti de mari, care se prajesc in unt sau untura fierbinte, pe o parte si pe alta. Se servesc cu smantana, indata ce sunt gata.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtReteta asta o am de la mama nasului nostru de cununie, de aceea i-am zis ''Prajitura Hortansa'', din respect pentru aceasta...
Desert prajitura HortansaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii