Se freaca galbenusurile cu zaharul pina se albesc. Se adauga vanilia, uscata si pisata cu un pic de zahar, smintina si se amesteca bine, adaugind fa
Se freaca galbenusurile cu zaharul pina se albesc. Se adauga vanilia, uscata si pisata cu un pic de zahar,
smintina si se amesteca bine, adaugind faina putin cite putin. La urma se pun albusurile batute spuma si se amesteca incet. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si se da la cuptor, la foc mic, 25-30 minute. Cind este gata se rastoarna pe o planseta de lemn asternut cu un servet, se presara cit este fierbinte cu zahar pudra vanilat. Cind este complet rece, se taie patrate mici si se asaza pe farfurie.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii