Separam galbenusurile. albusurile se bat spuma, adaugam 2/3 cana zahar, se amesteca bine, galbenusurile. Cu o spatula/lingura de lemn incorporam ami
Separam galbenusurile. albusurile se bat spuma, adaugam 2/3 cana zahar, se amesteca bine, galbenusurile.
Cu o spatula/lingura de lemn incorporam amidonul, faina si 2 linguri de cacao.
Turnam in tava (20X30cm de preferat) si dam la cuptor incalzit la 180C / 350F timp de 20 minute.
Cand s-au racit taiem.
Intr-o craticioara punem la foc mic untul, 1 1/2 cana zahar, 1/2 cana cacao si apa pana se topeste zaharul si untul.
Punem siropul rezultat intr-un castron si scaldam patratelele.
Am aruncat cativa fulgi de cocos deasupra.
Pofta buna!
Reteta Patratele insiropate a fost propusa de Rroxana. pe forum culinar.ro
Alte retete de prajituri gasiti aici:
Prajitura cu mere si fulgi de ciocolata,
Negresa cu nuci,
Negrese apetisante

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii