Batem spuma albusurile si adaugam incet indulcitorul. Apoi adaugam pe rand galbenusurile, intaritorul alimentar amestecat cu praful de copt si apa cal
Batem spuma albusurile si adaugam incet indulcitorul. Apoi adaugam pe rand galbenusurile, intaritorul alimentar amestecat cu praful de copt si apa calduta. Intindem aluatul intr-o forma captusita cu hartie de copt, asezam deasupra merele curatate si taiate felii, presaram cu scortisoara si impartim untul deasupra. Coacem in cuptorul cald 25-30 de minute.
Alte retete cu mere
Mere coapte cu miere
Tort cu mere coapte

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii