Se amesteca bine ingredientele pentru aluat, iar daca este prea tare mai adaugam putin lapte. Blatul se imparte in doua parti egale si se intind doua
Se amesteca bine ingredientele pentru aluat, iar daca este prea tare mai adaugam putin lapte. Blatul se imparte in doua parti egale si se intind doua foi subtiri. Se coc pe dosul unei tavi unse cu margarina.
Branza se amesteca foarte bine, cu robotul, cu zeama de lamaie, iar separat, margarina, zaharul pudra si zaharul vanilat, apoi ambele impreuna. Apoi adaugam stafidele si umplem foile.
Alte retete cu aluat recomandate
Prajitura cu prune
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii