Se amesteca bine ingredientele pentru aluat, iar daca este prea tare mai adaugam putin lapte. Blatul se imparte in doua parti egale si se intind doua
Se amesteca bine ingredientele pentru aluat, iar daca este prea tare mai adaugam putin lapte. Blatul se imparte in doua parti egale si se intind doua foi subtiri. Se coc pe dosul unei tavi unse cu margarina.
Branza se amesteca foarte bine, cu robotul, cu zeama de lamaie, iar separat, margarina, zaharul pudra si zaharul vanilat, apoi ambele impreuna. Apoi adaugam stafidele si umplem foile.
Alte retete cu aluat recomandate
Prajitura cu prune
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii