Presaram praful de copt peste faina si amestecam toate ingredientele pentru blat, pana se uniformizeaza.
Presaram praful de copt peste faina si amestecam toate ingredientele pentru blat, pana se uniformizeaza. Formam doi pantofi, unul mai mare si unul mai mic, apoi ii punem in frigider pentru 2-3 ore. Indepartam samburii din cirese. Intindem din pantoful mai mare o foaie si captusim o tava cu ea. Presaram pesmetul amestecat cu nuca, apoi ciresele si zaharul. Acoperim cu cealalta foaie, pe care o apasam putin peste fructe, apoi ungem deasupra cu un ou batut. Impungem aluatul cu o furculita, apoi introducem prajitura in cuptorul preincalzit, incins, apoi coacem timp de 10 minute pe foc mediu, apoi micsoram flacara si o coacem pana se coace aurie-maronie.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii