Sfaramam untura in faina, adaugam drojdia si sarea si framantam cu smantana. Legam aluatul intr-o carpa de panza si il punem intr-o oala cu apa rece.
Sfaramam untura in faina, adaugam drojdia si sarea si framantam cu smantana. Legam aluatul intr-o carpa de panza si il punem intr-o oala cu apa rece. Cand aluatul urca la suprafata apei (cca. 2 ore) il scoatem si il punem pe o suprafata presarata cu faina, taiem fasii lungi din el si le rulam, le taiem in bucati de 8 cm, le ungem cu ou si eventual presaram cu nuca taiata marunt. Le coacem pana devin rosii. Putem si sa intindem aluatul si sa il umplem cu crema mac sau nuca si sa formam cornulete.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu mere
Placinta cu mere
Tort mere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii