Plăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un desert gustos la masa in familie de duminică.:) Pofta buna!
Margarină la temperatura camerei o frecam cu zahărul, adăugăm sarea ,esenta si zahărul vanilat mixam până devine ca o crema apoi adăugăm oul si smantana ,mixam dupa care punem faina până obținem un aluat de consistenta medie din care formăm doua foi .
Umplutura :merele rase se pun intr o cratiță impreuna cu zahărul și zeama de lămâie, amestecăm constant sa nu se prindă. Lăsăm pe foc cam 10 minute iar la sfârșit adăugăm scorțișoară dupa gust .
Așezăm prima foaie in tava punem randul de mere apoi acoperim cu cealaltă foie pe care o vom înțepa cu furculița.
Coacem la 180 -200 grade timp de 40 de minute . Timpul de coacere poate varia in functie de cuptor.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCui nu ii plac bomboanele de ciocolata? Cu aceasta reteta puteti sa va faceti singuri bomboanele de ciocolata, cu ce fel de...
Bomboane de ciocolataDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii