Facem un aluat din faina, tarate, apa fierbinte, 50 g unt, drojdie 1 lingura de fructoza si se lasa la odihnit 30 min. Intre timp se calesc merele r
Facem un aluat din faina, tarate, apa fierbinte, 50 g unt, drojdie 1 lingura de fructoza si se lasa la odihnit 30 min. Intre timp se calesc merele rase si curatate de coaja in 50 g unt cu restul fructozei. Intindem doua foi egale. Ca sa nu se prinda de tava punem hartie de copt in tava si se aseaza prima foaie, se pune umplutura fierbinte si apoi a doua foaie. Se da la cuptor 35 minute la 180 grade.
Alte retete recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseO bunatate de prajitura,numa buna pentru vreme calda.
Prajitura cu capsuni si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii