Malaiul se opareste in laptele fierbinte, cu zahar si putina sare. Dupa ce s-a racit, se adauga drojdia dizolvata in putin lapte, faina, ouale, untul
Malaiul se opareste in laptele fierbinte, cu zahar si putina sare. Dupa ce s-a racit, se adauga drojdia dizolvata in putin lapte, faina, ouale, untul topit si coaja de lamaie rasa. Se amesteca totul si se lasa la dospit 2-3 ore, la loc cald. Se adauga apoi in compozitie branza proaspata de vaci si se amesteca bine. Se pune intr-o tava unsa cu unt si se introduce in cuptorul fierbinte, la rumenit.
Se serveste cu smantana sau iaurt.
Alte retete:
Turta dulce Saratele Cornulete cu rahat

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii