Pentru prajitura Ana cu ananas va trebuie cacao, zahar, oua, faina, sare si mirodenii. Este delicioasa.
Pentru blatul prajiturii Ana cu ananas, se bat 6 oua cu 6 linguri de zahar, se adauga o lingura de cacao, 5 linguri de faina, sare si mirodenii, apoi se pune compozitia la copt, in tava tapetata. 4 albusuri si 150 g zahar se bat spuma, apoi adaugam 100 g nuca de cocos, luam cu lingura galuste din cocos si le punem in blatul cu cacao, dupa care dam la copt. Crema – 2 plicuri budinca de vanilie, 500 ml de lapte, 4 galbenusuri si 200 g zahar se fierb, apoi adaugam 1 pachet de margarina Rama si o cana de ananas. insiropam blatul cu 10 linguri din sucul de la compot, apoi turnam crema, peste care radem ciocolata. Prajitura se face in tava patrata.
Dupa ce s-a racit, prajitura Ana cu ananas se poate servi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO prăjitură care, odată preparată, se va cere repetată, atât de bună este! Iata Reteta de prajitura...
Reteta de prajitura RaffaelloDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii