Prajitura Ana cu ananas

Pentru prajitura Ana cu ananas va trebuie cacao, zahar, oua, faina, sare si mirodenii. Este delicioasa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • o lingura de cacao
  • 5 linguri de faina
  • sare si
  • mirodenii
  • 4 albusuri
  • 150 g zahar
  • 100 g nuca de cocos
  • Crema:
  • 2 plicuri budinca de vanilie
  • 500 ml de lapte
  • 4 galbenusuri
  • 200 g zahar
  • 1 pachet de margarina Rama si
  • o cana de ananas.

Mod de preparare

Pentru blatul prajiturii Ana cu ananas, se bat 6 oua cu 6 linguri de zahar, se adauga o lingura de cacao, 5 linguri de faina, sare si mirodenii, apoi se pune compozitia la copt, in tava tapetata. 4 albusuri si 150 g zahar se bat spuma, apoi adaugam 100 g nuca de cocos, luam cu lingura galuste din cocos si le punem in blatul cu cacao, dupa care dam la copt. Crema – 2 plicuri budinca de vanilie, 500 ml de lapte, 4 galbenusuri si 200 g zahar se fierb, apoi adaugam 1 pachet de margarina Rama si o cana de ananas. insiropam blatul cu 10 linguri din sucul de la compot, apoi turnam crema, peste care radem ciocolata. Prajitura se face in tava patrata.


Dupa ce s-a racit, prajitura Ana cu ananas se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci