Pregatesti blatul asa: Bati albusurile cu mixerul, impreuna cu zaharul, apoi adaugi cocosul si macul, iar la final 2 lingur
Pregatesti blatul asa:
Bati albusurile cu mixerul, impreuna cu zaharul, apoi adaugi cocosul si macul, iar la final 2 linguri de faina. Compozitia obtinuta o pui intr-o tava pe care ai uns-o mai intai cu margarina si ai tapetat-o cu faina. Dai tava la cuptor si lasi prajitura sa se coaca 40 minute.
Pregatesti crema asa:
Pui laptele la fiert, iar galbenusurile le amesteci cu zaharul. Separat, amesteci cu mixerul margarina pana devine cremoasa.
Cand laptele fierbe adaugi galbenusurile si mai fierbi
pana se ingroasa putin.
Lasi compozitia la racit, apoi adaugi si margarina facuta crema.
Cand blatul s-aracit putin, pui crema, si peste aceasta adaugi biscuitii inmuiati in lapte cu cafea.
Deasupra pui crema de ciocolata si gemul ales.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii