Pentru prajitura Buturugi cu migdale amestecam 2 cani de faina, 3 oua batute, o cana de miere, 2 cani cu migdale pisate si la urma, coaja de lamaie rasa.
Pentru prajitura Buturugi cu migdale amestecam 2 cani de faina, 3 oua batute ca la omleta, o cana de miere, 2 cani cu migdale pisate si la urma, coaja de lamaie rasa. Amestecati bine totul, puneti aluatul intr-o forma rotunda si dati la cuptor. Dupa ce s-a copt, taiati blatul in doua pentru a-l umple cu crema de migdale, pe care o preparati din: 250 ml de lapte, 50 g faina, 100 g amidon, 1 ou batut si 50 g migdale prajite. Ungeti partea de deasupra prajiturii cu un strat subtire de crema, apoi acoperiti totul cu migdale prajite si pisate.
Prajitura Buturugi cu migdale se serveste dupa ce s-a racit.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAcesta este unul dintre deserturile copilariei mele, pe care mama il prepara aproape saptamanal. Este o reteta simpla, pe...
Spaghete cu branzaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii