Prajitura Buturugi cu migdale

Pentru prajitura Buturugi cu migdale amestecam 2 cani de faina, 3 oua batute, o cana de miere, 2 cani cu migdale pisate si la urma, coaja de lamaie rasa.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani de faina
  • 3 oua
  • o cana de miere
  • 2 cani cu migdale
  • coaja de lamaie rasa
  • crema de migdale:
  • 250 ml de lapte
  • 50 g faina
  • 100 g amidon
  • 1 ou batut si
  • 50 g migdale prajite.

Mod de preparare

Pentru prajitura Buturugi cu migdale amestecam 2 cani de faina, 3 oua batute ca la omleta, o cana de miere, 2 cani cu migdale pisate si la urma, coaja de lamaie rasa. Amestecati bine totul, puneti aluatul intr-o forma rotunda si dati la cuptor. Dupa ce s-a copt, taiati blatul in doua pentru a-l umple cu crema de migdale, pe care o preparati din: 250 ml de lapte, 50 g faina, 100 g amidon, 1 ou batut si 50 g migdale prajite. Ungeti partea de deasupra prajiturii cu un strat subtire de crema, apoi acoperiti totul cu migdale prajite si pisate.


Prajitura Buturugi cu migdale se serveste dupa ce s-a racit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori