Prajitura caramel

Se topeste margarina, dupa care se adauga 250 gr. zahar, se amesteca in continuu pina se topeste zaharul, se lasa putin la racit. Se adauga ouale "int

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 3 oua
  • zahar vanilat
  • 500 gr. zahar
  • 300 gr. nuci taiate bucatele
  • esenta de rom
  • foi de napolitana

Mod de preparare

Se topeste margarina, dupa care se adauga 250 gr. zahar, se amesteca in continuu pina se topeste zaharul, se lasa putin la racit. Se adauga ouale "intregi" si nucile taiate. Separat se ard cele 250 gr. zahar pudra, dupa ce s-a rumenit zaharul, se adauga peste compozitia de mai sus. Se face pe foc mic, amestecindu-se mereu pentru a nu se arde. Se pune calda peste foile de napolitana . Se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori