Intr-o tigaie se prajeste susanul, fara a adauga ulei sau untura. Intr-o oala se amesteca frisca, untul, zaharul si faina si se fierbe putin pana se
Intr-o tigaie se prajeste susanul, fara a adauga ulei sau untura. Intr-o oala se amesteca frisca, untul, zaharul si faina si se fierbe putin pana se topeste untul. Se adauga susanul, semintele de dovleac, cele de floarea soarelui si zaharul vanilat si se amesteca bine. Pasta obtinuta se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se baga la cuptorul incins. Se coace la 180-200 grade Celsius, timp de 12-15 minute, pana cand capata o culoarea aurie. Atentie, daca se rumeneste prea tare, prajitura va avea un gust amar. Se taie cubulete si se poate consuma atat proaspat scoasa din cuptor cat si rece. In functie de preferinte, se poate glazura cu ciocolata.
Alte retete recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii