Se face o coca din margarina, ou, zahar, lapte batut(iaurt), praful de copt, faina. Se curata de coaja merele, se taie feliute subtiri si se fierb par
Se face o coca din margarina, ou, zahar, lapte batut(iaurt), praful de copt, faina. Se curata de coaja merele, se taie feliute subtiri si se fierb partial in apa cu zahar si scortisoara. Coca se pune in tava unsa si tapetata, se unge cu un strat subtire de marmelada peste care se asaza merele bine scurse. Se coace aproximativ 30 min., iar apoi deasupra se intind albusurile batute spuma tare (cu zahar si zeama de lamaie). Se da din nou la cuptor pentru a se forma bezeaua. (recomandat stingerea focului)
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaTrebuie sa recunosc ca in viata mea nu am mai mancat o mancare de fasole atat de buna! Ii multumesc lui Padre...
Fasole scazuta cu usturoiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii