Se face o coca din margarina, ou, zahar, lapte batut(iaurt), praful de copt, faina. Se curata de coaja merele, se taie feliute subtiri si se fierb par
Se face o coca din margarina, ou, zahar, lapte batut(iaurt), praful de copt, faina. Se curata de coaja merele, se taie feliute subtiri si se fierb partial in apa cu zahar si scortisoara. Coca se pune in tava unsa si tapetata, se unge cu un strat subtire de marmelada peste care se asaza merele bine scurse. Se coace aproximativ 30 min., iar apoi deasupra se intind albusurile batute spuma tare (cu zahar si zeama de lamaie). Se da din nou la cuptor pentru a se forma bezeaua. (recomandat stingerea focului)
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineReteta aceasta ma bantuie de ceva vreme, rulada cu capsuni am mai facut, dar Swiss Roll este pur si simplu cea mai buna. O...
Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii