Este o reteta foarte usoara, fara coacere, iar rezultatul va bucura toata familia. O poti servi si sub forma de tort la ocazii festive.
Se rup biscuitii bucati mari si se pun intr-un castron. In alt castron se freaca untul cu zaharul pudra pana devine totul spuma. Se da la o parte. Se pun nucile maruntite peste biscuiti, se adauga cacao si ciocolata topita si se amesteca usor. Se toarna treptat laptele pana obtinem o compozitie umeda. Adaugam apoi crema de unt cu zahar si esenta de rom. Se pune totul intr-un vas yena uns cu unt si pudrat cu cacao si se da la frigider pana a doua zi. Se rastoarna totul pe un platou si se pudreaza cu cacao si fulgi de ciocolata.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii