Pentru prajitura cu bombite de branza delaco si cocos amestecam toate ingredientele pentru bilutele de branza bine, dupa care formam bilute de marimea unei nuci.
Pentru prajitura cu bombite de branza delaco si cocos amestecam toate ingredientele pentru bilutele de branza bine, dupa care formam bilute de marimea unei nuci, le asezam in tava(eu am uns-o cu ulei si tapetat-o cu faina)
Mixam ouale cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana se topeste,adaugam faina amestecata cu praful de copt si nessul,esenta la final si amestecam cu o lingura,
Compozitia o turnam peste bilutele de branza,
Dam tava la cuptor cca 25-30 min(sa treaca testul cu scobitoarea)
Dupa ce scoatem prajitura din cuptor o lasam sa se raceasca putin,dupa care turnam ciocolata topita cu untul, deasupra, si lasam in tava sa se raceasca complet,
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii