Prajitura cu branza si glazura de cacao este o prajitura delicioasa pentru care aveti nevoie de 300 g branza de vaci si 6 oua.
Prajitura cu branza si glazura de cacao este o prajitura delicioasa se bat intai albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, apa si faina "in ploaie". Se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace 30 minute la foc potrivit.
Separat se freaca branza de vaci cu zaharul, se adauga margarina si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Dupa ce blatul s-a copt, se lasa la racit apoi se taie in doua. Se pune peste prima jumatate de blat compozitia de branza si apoi peste branza se aseaza cea de a doua jumatate. Se pregateste glazura astfel: se pune la fiert laptele, se adauga zaharul, cacaua si margarina. Se fierbe pana se ingroasa si se toarna fierbinte peste blat si se uniformizeaza.
Prajitura cu branza si glazura de cacao se serveste ca desert.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii