Biscuitii se paseaza si se amesteca cu untul topit,se aseaza in tava si se pune la frigider pana crema e gata. Se bate frisca cu zaharul si praful de
Biscuitii se paseaza si se amesteca cu untul topit,se aseaza in tava si se pune la frigider pana crema e gata.
Se bate frisca cu zaharul si praful de budinca in cazul in care nu puneti gelatina , apoi seadauga crema de branza si pachetul de Philadelphia si se mixeaza la viteza mica.
Gelatina o lasam la inmuiat in laptele rece,apoi o dizolvam la bain -marie-nu trebuie sa fiarba!
O punem peste crema de branza.
se pune amestecul peste blatul de biscuiti-trebuie sa fie intarit.
Pasiflora se taie in doua si se stoarce ca o lamaie.
In suc se pune zaharul si gelatina dizolvata in apa si apoi pusa la bain-marie pt dizuolvare completa(nu trebuie sa fiarba).
Inainte de a pune pasiflora,crema de branza trebuie sa fie intarita!
In carte scria ca se lasa 1 ora la congelator inainte de a pune glazura,dar din cauza gelatinei crema era deja intarita.
Se mai pune la frigider pt intarirea glazurii.
Reteta propusa de Alis
Se serveste rece
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizza Imi plac pastele Bolognese cu sos de carne dar adaptate dupa gustul meu. Nu ma prea impac eu cu vinul in...
Fusili cu sos de carneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii