Prajituri pentru Mosul
Blat
Intr-un bol, mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana devine o bezea tare si lucioasa. Adaugam uleiul si amestecam bine, dupa care adaugam ingredientele uscate pe care le-am amestecat intr-un bol. Amestecam cu o paleta cu miscari usoare, pana ce se omogenizeaza. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit, pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca dupa care taiem blatul in 2.
Crema
Intr-o cratita, adaugam galbenusurile, faina, zaharul si amestecam adaugand treptat laptele. Punem cratita pe foc si amestecam continuu, pana ce se ingroasa ca o budinca, la final, adaugam cacaua si plicurile. Acoperim cu folie alimentara si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, incorporam untul treptat pe care l-am mixat inainte, gelatina hidratata si dizolvata pe baie de abur. Asezam prima foaie de blat - insiropam - adaugam crema si dam la rece 20 min, pana ce se intareste putin crema, adaugam a 2 foaie de blat insiropam si deasupra punem restul de crema ramasa. Dam la rece cateva ore, inainte sa o taiem.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIn urma cu doua ore si 25 de ani, am ales un drum impreuna, unul cu de toate ca la shaorma, cred ca nici nu auzisem de...
Desert tort 25 de argintiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii