Smantana se freaca spuma cu zaharul si sarea. Se incorporeaza rand pe rand ouale, apoi se toarna faina, putin cate putin si praful de copt stins cu z
Smantana se freaca spuma cu zaharul si sarea. Se incorporeaza rand pe rand ouale, apoi se toarna faina, putin cate putin si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se amesteca bine si se toarna compozitia intr-o tava tapetata. Se lasa la cuptor, pe foc mare, timp de 5 minute, dupa care se scoate, se pun deasupra jumatatile de caise si se lasa tava in cuptor inca 35 de minute, la foc
potrivit. Se scoate prajitura cand a capatat o culoare aurie, dupa care se lasa la racit si se taie felii.
Prajitura se serveste cu zahar vanilat deasupra.
Alte retete culinare:
Tiramisu Prajituri delicioase Prajitura televizor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii