Smantana se freaca spuma cu zaharul si sarea. Se incorporeaza rand pe rand ouale, apoi se toarna faina, putin cate putin si praful de copt stins cu z
Smantana se freaca spuma cu zaharul si sarea. Se incorporeaza rand pe rand ouale, apoi se toarna faina, putin cate putin si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se amesteca bine si se toarna compozitia intr-o tava tapetata. Se lasa la cuptor, pe foc mare, timp de 5 minute, dupa care se scoate, se pun deasupra jumatatile de caise si se lasa tava in cuptor inca 35 de minute, la foc
potrivit. Se scoate prajitura cand a capatat o culoare aurie, dupa care se lasa la racit si se taie felii.
Prajitura se serveste cu zahar vanilat deasupra.
Alte retete culinare:
Tiramisu Prajituri delicioase Prajitura televizor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii