ALUATUL: 200 g unt se freaca cu ( in reteta 200 g, la mine ) 120 g zahar, un zahar vanilat si putina sare. Cand zaharul s-a topit se adauga pe rand 3
ALUATUL:
200 g unt se freaca cu ( in reteta 200 g, la mine ) 120 g zahar, un zahar vanilat si putina sare.
Cand zaharul s-a topit se adauga pe rand 3 oua, iar apoi 280 g faina amestecata cu lingurite praf de copt. Eu am pus jumatate de cantitate de faina, din aia care creste singura, dar data viitoare pun normala si fara praf de copt.
Se toarna in tava, se pune un strat subtire de pesmet, si se acopera cu caise si visine. Se baga la cuptor pentru zece minute, iar intre timp se bat 3 oua cu trei linguri zahar, o vanilie si 100 ml frisca. Se scoate prajitura se toarna glazura si din nou la copt.
Pofta buna!
Reteta Prajitura cu caise si visine a fost propusa de micul pe forum www.culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii